Over ons

Muzikale kwaliteit

Allround coverband BAHAMA'S heeft een jarenlange ervaring in het internationale show- en entertainment vak in binnen- en buitenland. Voor een geslaagd evenement!

De muzikale kwaliteiten van alle bandleden worden voorzien van een gezonde dosis humor, wat door de gasten zeer op prijs wordt gesteld. Het entertainment programma wordt zorgvuldig opgebouwd tot een grandioze climax!

Allround coverband BAHAMA'S: een klasse band die alle soorten muziek op bijzondere gave en plezierige wijze ten gehore brengt. De close-harmony zang, presentatie en gevoel voor de juiste sfeer maken Allround coverband BAHAMA'S uniek en veelgevraagd!

The musicians

Allround coverband BAHAMA'S bestaat uit zeer ervaren bandleden die stuk voor stuk hun sporen in de show- en entertainment wereld hebben verdiend. De muzikale kwaliteiten van alle bandleden worden bovendien voorzien van een gezonde dosis humor, wat door de gasten zeer op prijs wordt gesteld.

Menno Hamer
menno hamer

Chef lage tonen Menno groeide op in een muzikaal gezin en pakte op jonge leeftijd de basgitaar op. Heeft veel ervaring opgedaan in diverse bands met uiteenlopende muziekstijlen.

Mario Vanetti
MARIO VANETTI

MARIO VANETTI werkt als free-lance gitarist bij v.o.f. BAHAMAS. Een gigant op zijn gitaar. Met scheurende solos laat hij het publiek ademloos genieten. Mario heeft zijn ervaring opgedaan in diverse top bands.

Wim Wurtz
Wim Wurtz

WIM WURTZ neemt de lead-vocals en drums voor zijn rekening. Hij heeft ruime ervaring als studiomuzikant en zingt de sterren van de hemel. Achter zijn analoge en digitale slagwerk is hij als een vis in het water.

Wim Hamer
Wim Hamer

WIM HAMER is geboren in een piano. Zijn vingervlugge akkoorden hebben reeds vele zalen in extase gebracht. Verder is ook Wim gespecialiseerd in het werken met keyboards en synthesizers.

Frans v.d. Marel
Frans v.d. Marel

FRANS V.D. MAREL werkte een aantal jaren als professioneel toetsenist in het buitenland. Naast zijn vocale inbreng is hij een virtuoos op diverse synthesizers.

Waarom
allround coverband BAHAMA's?

 1. voor nagenoeg iedere gelegenheid

  Wij beschikken over een uitgebreid repertoire. Voor elk wat wils!

 2. enterTainment van niveau

  Muzikale kwaliteit.

 3. meer dan verdiend...

  Allround cover band BAHAMA'S heeft zijn strepen in de muziekwereld verdiend door een niet aflatend enthousiasme om tegemoet te komen aan de eisen en wensen van de opdrachtgever en het publiek.

Producties

Allround coverband BAHAMA'S heeft vele producties verzorgd in samenwerking met diverse Nederlandse topartiesten. Enkele namen:

 • Lee Towers • Marco Borsato • Frans Bauer • Gerard JolingLogo MusicAllIn   Logo Korg   Logo Nord   Logo Fender   Logo Pearl   Logo Musicman   Logo Roland   Logo Ddrum